Šifra nekretnine : 1586

Prodaja 105.000 € - Kuća
130.00 m25.90 ari3.0 SobeCG  Štampaj
Lokacija: Bagljaš+ Telefonskih linija: 1 

Na prodaju spratna kuća na Bagljašu površine 130 m2 na placu od 5.9 ari. Sastoji se od prizemlja koje čini hodnik, kuhinja sa trpezarijom, ostava i kupatilo. Kuća u prizemlju ima dve terase, jedna gleda na ulicu a druga na dvoriste. Na spratu dve sobe sa izlazom na terasu, kupatilo i izlaz na tavan. U sklopu kucu u prizemlju nalazi se garaža. Dvorište ograđeno, puno zelenila, lepo uređeno i čini ga šupa. Po podovima parket i keramika, grejanje centralno na gas, struja trofazna, stolarija drvena, građena od čvrstog materijala. U cenu uračunat kompletan nameštaj sa belom tehnikom. Lokacija kuće u veoma mirnom delu, u blizini Lidla, TC BIG...Uknjižena

Agencijska provizija 1,5%
Za više informacija pozovite 063 433 699 i 063 766 38 42

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Terasa, Tavan, Dvorište, Parking (više mesta), Ostava, Pomoćni objekti
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Plin, Struja
  • INFRASTRUKTURA:Kanalizacija
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Internet, Telefon

Slične nekretnine

Kuća-Prodaja

DVOSPRATNA KUĆA-FARKAŽDIN

7.0 | 420m2 | 40ari | 115.000 €
Dvospratna kuća u Farkaždinu površine 420 m2. Nalazi se na uličnom delu parcele i poseduje tri kolska ulaza. Sastoji se od 7 soba, tri kupatila, dve trpezarije, jednom kuhinjom i ostavom. U prizemlju se nalazi trpezarija sa kuhinjom i ostavom, spavaća soba i kupatilo. Na prvom spratu nalazi se dnevni boravak sa trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatilo. Na drugom spratu iz hodnika ulazi se u četiri spavaće sobe i kupatio (koje je nedovršeno). Kuća ima tri ulaza, tako da se na sprat moze doći i spoljnim i unutarnjim stepeništem. Kuća ima tavan površine oko 130 m2 na kom je urađena sendvič izolacija (kamena vuna, stiropor, frakcija) Urađena je hidroizolacija kuće. Po podovima postavljen je parktet, stolarija drvena sa roletnama, grejanje je centralno na čvrsto gorivo. Građena je od čvrstog materijala (cigla i po). Stepenište drveno. Dvorište je podeljeno na dva dela. U prvom delu nalaze se nus prostorije, garaža za 5 automobila, radionica. U drugom ekonomskom dvorištu nalaze se dve štale, liga boskovi, dve šupe, pet prostorija za držanje životinja (koje mogu da prime oko 130 grla), dve kotarke, silažna jama, mlekara (prostorije za mlekaru od kojih je jedna glavna i dve pomoćne).Iz ekonomskog dvorišta izlazi se na reku Tamiš. Dvorište je popločano. Postoji mogućnost zamene za stan ili kuću u Novom Sadu. Begradu, Zrenjaninu ili zamena za 12 ha zemlje. Moguća zamena za nov kiper ili nov "mikser" kamion. Cena fiksna.
Detaljnije
Kuća-Prodaja

Kvalitetna spratna kuća Zeleno Polje

4.0 | 240m2 | 5.1ari | 95.000 €
Spratna održavana kuća na Zelenom polju površine 210 m2 na placu 5,10 a. U prizemlju od prostorija sadrži prostran hodnik, dnevni boravak, veliku trpezariju sa kuhinjom i ostavom, spavaću sobu, kupatilo i izlaz na veću natkrivenu terasu. Sprat nedovršen i čine ga tri sobe i kupatilo. Na spratu urađene sve instalacije za kupatilo i kuhinju. Po podovima postavljen parket i keramika, stolarija drvena sa šalokatrama, grejanje na plinske peći, trofazna struja. Na kući rađena perlit izlolacija i preko perlita demit fasada. Građena od čvrstog materijala. Dvorište ograđeno i čini ga pomoćna prostorija. U kući se veoma malo živelo. Nalazi se u centralnom delu naselja Zeleno polje u blizini ambulante, mesne zajednice, marketa. Uknjižena 1/1. Cena nije fiksna.
Detaljnije
Kuća-Prodaja

Spratna kuća sa potkrovljem u širem centru Zrenjanina

5.0 | 250m2 | 2.5ari | 95.000 €
Na prodaju petoiposobna kuća sa pokrovljem u širem centru Zrenjanina površine 250 m2 na placu od 2.52 ara. Kuća se sastoji od prizemlja i potkrovlja. U prizemlju se nalazi trpezarija sa kuhinjom i ostavom, dnevni boravak sa izlazom na dvorište dve spavaće sobe i kupatilo. Na spratu su tri spavaće sobe, kupatilo i velika natkrivena terasa. U potkrovlju se nalazi jedna velika nedovršena prostorija. U sve tri etaže postoji mogućnost ulaska spoljnim stepenicama. Prizemlje i sprat su povezani unutrašnjim stepenicama. Po podovima laminat, keramika i brodski pod, CG na čvrsta goriva, demit fasada... Odlična lokacija, u neposrednoj blizini Žitnog Trga, mirna ulica za život nadomak centra grada... Uknjižena 1/1. Moguća kupovina putem stambenog kredita. Agencijska provizija 1,5% za kupca odnosno minimalno 300e.
Detaljnije