Renoviran trosoban stan Novi Sad-Podbara

Šifra nekretnine : 1458

Prodaja 159.600 € - Stan
76.00 m23.0 SobeCG II  Štampaj
Lokacija: Podbara+ standardna Telefonskih linija: 1 

Trosoban stan 76 m2 na drugom spratu stambene zgrade sa liftom. Sastoji se od hodnika, toaleta, dnevnog boravka, kuhinje, trpezarije, ostave. Spavaći deo odvojen i čine ga dve sobe i kupatilo. Iz dnevnog boravka izlazi se na terasu. Po podovima postavljen laminat i keramika, stolarija PVC, grejanje CG-gradsko. Stan je renoviran pre 3. godine i prodaje se kompletno opremljen. Nalazi se na super lokaciji u neposrednoj blizini centra grada. Uknjižen 1/1

Agencijska provizija 1,5%
Za više informacija pozovite 063 433 699 i 063 766 38 42

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Topla voda
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Trosoban lux stan na Zitnom trgu

3.0 | 78m2 | 135.000 €
Na prodaju lux trosoban stan u blizini Žitnog trga površine 78 m2 na I spratu novije zgrade. Sastoji se od prostranog hodnika, velike dnevne sa trpezarijom koja ima izlaz na terasu, kuhinje, dve spavaće sobe, ostave i dva kupatila. Stan je odličan i po poziciji i po spratnosti i po rasporedu prostorija. Zgrada ima i interfon sa monitorom u stanu. Grejanje je podno na toplotne pumpe i svaka soba ima termostat te je moguće nezavisno regulisati temperaturu u svakoj što garantuje niske troškove. Sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju. Ulazna kapija se otvara na daljinski, dvorište je kompletno ograđeno zidom i kroz dvorište postoji kružni tok saobraćaja. U dvorištu dosta parking mesta. Lokacija stana odlična, na samo par minuta hoda od centra grada. Stan je uknjižen, vlasnik 1/1, bez tereta. Agencijska provizija 1,5% za kupca odnosno minimalno 300e.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Komforan četvorosoban stan

4.0 | 82m2 | 105.000 €
Komforan četvorosoban stan na prvom spratu stambene zgrade, grejne površine 82 m2 plus terasa 7 m2. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka, trpezarije, izdvojene kuhinje, kupatila, toaleta, odvojenog spavaćeg dela od 3 sobe, garderobera i terase. Po podovima postavljen prvoklasni parket, stolarija PVC sa roletnama i komarnicima, grajanje gradsko sa kalorimetrima, sigurnosna vrata. Na zgradi urađena demit fasada 2021. godine. Računi izuzetno niski. Stan kompletno sređen, bez ulaganja. U cenu uračnuta kuhinja sa belom tehnikom i garderoberi. Stanu pripada podrum površine oko 15 m2. Lokacija izuzetna. Blizina škole, vrtića, bolnice, TC "Big", marketa. Moguca zamena za adekvatnu kucu na Bagljasu, Novom Putnikovu, 4. Julu. Uknjižen 1/1. Cena nije fiksna.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Trosoban lux stan u centru Zrenjanina

3.0 | 76m2 | 105.000 €
Na prodaju odličan trosoban stan u novo izgrađenoj zgradi u centru Zrenjanina na I spratu zgrade sa liftom površine 76 m2. Stan se sastoji od hodnika, dve sobe od kojih jedna ima izlaz na terasu, toaleta, kupatila i velike prostrane dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom. Grejanje je na inverter klimu, po podovima tarket.
Detaljnije