Luksuzna kuća Bukovac Fruška Gora

Šifra nekretnine : 1246

Prodaja 250.000 € - Kuća
310 m25.0 SobeCG III  Štampaj
Lokacija: Bukovac Telefonskih linija: 1 

Prelepa luksuzna kuća na samom ulasku iz Petrovaradina u Bukovac (Podvezirac, tačno ispod Vezirca, nedaleko od Vezirovog spomenika), površine 310 m2, na lepom i mirnom mestu bez buke, u blizini gradskog prevoza, na udaljenosti oko 10 minuta automobilom (8 km) od strogog centra Novog Sada. Kuća ima tri etaže sa zasebnim ulazima. Prvu etažu čini prostrani dnevni boravak iz kog se izlazi na terasu, spavaća soba, i kupatilo. Druga i treća etaža su identične i čine ih dnevni boravak sa izlazom na terasu, dve spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom, i kupatilo. Kuća je kompeltno uređena sa svim komunalijama: asfalt, gas, kanalizacija, vodovod, telefon, kablovska TV, internet. Etažno grejanje na gas u svim prostorijama (računi za grejanje mnogo manji nego u stanovima. Stambena površina je 270 m2. Izvršena privatizacija zemljišta ispod kuće i oko kuće (konverzija iz javne u privatnu svojinu), tako da je moguće sagraditi još jedan objekat na placu, a takođe postoji mogućnost prisvajanja površine pored kuće od oko 1200 m2, plus zeleni pojas sa svih strana oba placa. Svi porezi plaćeni, plus porez na prenos... Idealno za dve do tri porodice, prizemlje se može koristiti kao stambeni ili poslovni prostor. Iza kuće veliki prostor za odmor, roštilj i sl. Formiran voćnjak uz mogćnost proširenja. Uknjižena 1/1.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa, Dvorište
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • DOZVOLE:Građevinska dozvola
  • ENERGENT:Plin
  • INFRASTRUKTURA:Kanalizacija
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPIS:Lux
  • PONUDA:Hitno, Snižena cena
  • STANJE:Odmah useljiv

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Kuća sa apartmanima za izdavanje Vrdnik-Jazak

10.0 | 300m2 | 15ari | 250.000 €
Na prodaju kuća na Vrdniku - Jazak, sa aprtmanima za izdavanje. Na pitomim obroncima Fruške gore, na par kilometara od popularnog banjskog lečilišta "TERMAL" hotel sa bazenima termomineralnih voda. Kuća je na mirnoj lokaciji u prirodnom okruženju zelenila sa čistim Fruškogorskim vazduhom bez ikakvog zagadjenja, apsolutni mir i tišina u blizini glavnog puta. Vila se prostire na placu od 1500m2 sa voćnjakom iza i ispred kuće, sve uredjeno. ozelenjeno, ogradjeno. Kuca se sastoji iz prizemlja gde su kotlarnica i ostava kao letnja kuhinja. Odvojen objekat pored kuće za pripremu roštilja ili raznja sa izvedenom vodom i strujom i sanitarnim čvorom. Ispred velika natkrivena terasa sa stolovima za ručavanje. Prva etaža se sastoji iz dvoiposobnog stana sa kuhinjom i kupatilom. Na drukoj etaži se nalazi dva jednokrevetna i dva dvokrevetna apartmana sa kuhinjama i kupatilom, terasom. U potkrovlju je veliki otvoren prostor sa više ležajeva i prelepom terasom sa koje se pruža nesmetan pogled na planinu. Cela kuća je potpuno opremljena komplet nameštajem tako da sem ličnih stvari ništa nije potrebno. Kuća može da funkcioniše i kao porodična kuća za višečlanu porodicu ili kao investicija za rentiranje. Na Bookingu je dobila visoke ocene gostiju. Cena nije fiksna. Agencijska provzija 1,5% Za više informacija pozovite 063 433 699 i 063 766 38 42
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Kuća sa autoservisom na Gradnulici sa dve zasebne stambene jedinice

4.0 | 263m2 | 6ari | 250.000 €
Kuća na Gradnulici površine oko 80 m2 građena od čvrstog materijala, sastoji se od predsoblja, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila i dve spavaće sobe. U produžetku kuće se nalazi još jedan manji dvorišni stan sa posebnim ulazom i čini ga predsoblje, kuhanja, kupatilo, spavaća soba i dnevni boravak sa trpezarijom. Dvorište ograđeno, popločano i lepo uređeno, i čini ga još jedna stabena jedinica sa autoservisom i dvorišnim stanom površine oko 183 m2 koji se sastoji od predsoblja, velike dnevne sobe sa kuhinom i trpezarijom, kupatila i spavaće sobe. Grejanja u svim prostorijama je centralno, po podovima laminat, stolarija PVC, trofazna struja, video nadzor, alarm, dim senzor, kablovska. Uknjižena 1/1. Moguća kupovima putem stambenog kredita. Postoji mogućnost kupovine i sa nameštajem.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

KUĆA ZELENO POLJE - INDUSTRIJSKA ZONA

3.0 | 200m2 | 29ari | 240.000 €
Dvospratna kuća površine 200 m2 na placu od 29,14 ari u industrijskoj zoni. Kuća je zidana od blokova, postavljena je PVC stolarija, ima alarm. Kuća je delimično izmalterisana i zahteva dodatna ulaganja. Imajući u vidu poziciju i veličinu parcele, kao i blizinu puta, prostor je izuzetno povoljan za izgradnju komercijalno-poslovnog objekta (distributivni centar, hala, magacin, perionica, kancelarijski prostor ...) a pogodan je i za parking prostor transportnih vozila. Cena nije fiksna! Moguć dogovor!!! Uknjižena je 1/1.
Detaljnije