Ugostiteljski objekat, restoran, pečenjara, sobe i apartmani

Šifra nekretnine : 1319

Prodaja 550.000 € -
882 m2podno II  Štampaj
Lokacija: Zeleno Polje Telefonskih linija: 1 

Ugostiteljski objekat površine 882 m2 na placu od 8.5 a sa dva ulaza i dve celine. Jedna se sastoji od poslovnog prostora površine 139m2 iznad koga su sobe i apartmani površine 164m2. Druga je površine 139m2 poslovnog prostora iznad koga je stan površine 164m2. Iza ovih objekata je pomoćni objekat – terasa od 60m2 sa podrumom od 60 m2. Ispred poslovnih objekata je terasa površine 54m2.Plac je površine 830m2. U sklopu jednog objekta je restoran, sala – kapaciteta 50 mesta, terasa – kapaciteta 50 mesta, toaleti sa predprostorom i kompletna kuhinja sa ostavom. Iznad restorana su tri sobe, dva kupatila i dva apartmana za izdavanje. U sklopu drugog objekta je restoran – sala kapaciteta 50 mesta i kancelarija. Iznad drugog objekta je stan površine 150 m2, koji na prvoj etaži ima dve spavaće sobe, dnevna soba sa trpezarijom, kuhinja, ostava i dva kupatila, a na drugoj velika soba od 40m2 i kupatilo. Svi objekti su novoizgrađeni.
Iza njih je pokrivena terasa, sa podrumom, mlinom i hladnjačom. Ispred objekta je parking. Struja je trofazna. Grejanje i hlađenje je podno, na toplotne pumpe i fenkojlove. Stolarija je PVC u boji drveta. Na podovima su pločice.Restorani u salama imaju ventilaciju. Objekat ima video nadzor.
Uknjižena 1/1
Agencijska provizija 1,5% za vise informacija pozovite 063 433 699 i 063 766 38 42

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Kuhinja,
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Podno grejanje
  • PONUDA:Specijalna ponuda, Snižena cena
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Internet, Telefon, Video nadzor

Slične nekretnine

Property Image
Ugostiteljski objekat-Prodaja

Restoran sa velikim posedom

478m2 | 240.000 €
Na prodaju restoran površine 478 m2 na parceli od 87.86 ari, koji se nalazi na magistralnom putu Beograd-Zrenjanin, dok zadnjim delom parcele izlazi na reku Begej i graniči se sa rezervatom prirode "Carska bara". Restoran se prodaje sa celokupnom pokretnom i nepokretnom imovinom za koje su izdate neopohodne dozvole i odobrenja za obavljanje ugostiteljsko - turističke delatnosti izdatih od strane nadležnih republičkih i opštinskih organa. U restoranu je urađeno centralno grejanje, video nadzor i alarm, kao i PTT linija. Snabdevanje vodom je preko bunara (poseban bunar za pijacu vodu dok je drugi za tehničku). Urađena je elektro instalacija po svim potrebnim standardima, naponske snage za funcionisanje kuhinje, restorana i ostalih prostorija. Objekat je opremljen najsavremenijom opremom za pripremu toplih i hladnih obroka (po sistemu hasapa) a urađen je i prilaz i dovoljan broj parking mesta. Uknjižen 1/1.
Detaljnije