Šifra nekretnine : 1168

Izdavanje 150 € - Lokal
36 m2CG  Štampaj
Lokacija: Bagljaš Telefonskih linija: 1 prazan 

Odličan lokal na Bagljašu, slobodan za zakup, površine 36m2. Lokal se sastoji od hodnika, jedne veće ulične prostorije sa izlogom, sanitarnog čvora. Lokal je obezbeđen rešetkama, grejanje je CG, po podovima je keramika. Odlična lokacija sa lakim prilazom i dovoljno parking mesta. Pogodno za kancelarije, marketinške agencije, frizerske salone, ...Obavezan depozit u visini dve mesečne kirije.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog, Parking (više mesta),
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Specijalna ponuda
  • STANJE:Odmah useljiv

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Izdavanje

Lokal za izdavanje na Bagljašu

40m2 | 300 €
Odličan lokal na Bagljašu, slobodan za zakup, površine 40. Lokal se sastoji od hodnika, jedne veće ulične prostorije sa izlogom, čajne kuhinje sanitarnog čvora. Ispod lokala postoji podrum površine 76 m2 sa teretnim ulazom. Lokal je obezbeđen rešetkama, grejanje je CG, po podovima je keramika. Odlična lokacija sa lakim prilazom i dovoljno parking mesta. Pogodno za kancelarije, marketinške agencije, frizerske salone, ...Obavezan depozit u visini dve mesečne kirije.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Lokal za izdavanje na Bagljašu

40m2 | 300 €
Odličan lokal na Bagljašu, slobodan za zakup, površine 40 m2. Lokal se sastoji od hodnika, jedne veće ulične prostorije sa izlogom, čajne kuhinje sanitarnog čvora. Ispod lokala postoji podrum površine 76 m2 sa teretnim ulazom. Lokal je obezbeđen rešetkama, grejanje je CG, po podovima je keramika. Odlična lokacija sa lakim prilazom i dovoljno parking mesta. Pogodno za kancelarije, marketinške agencije, frizerske salone, ...Obavezan depozit u visini dve mesečne kirije.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Izdavanje

Poslovni prostor Ečka

120m2 | 1.000 €
Odlični lokali u centru Ečke, slobodi za zakup, površine 120m2. Mogu se izdavati i posebno. Sastoje se hodnika, jedne veće ulične prostorije sa izlogom, sanitarnog čvora. Lokali su obezbeđen video nadzorom, grejanje je CG, po podovima keramika. Odlična lokacija sa lakim prilazom i dovoljno parking mesta. Pogodno za sve vrste delatnosti.
Detaljnije