Šifra nekretnine : 1149

Prodaja 110.000 € - Kuća
123 m26.0 SobeGAS  Štampaj
Lokacija: Gradnulica Telefonskih linija: 1 

Spratna kuća na Gradnulici površine 123m2 na placu od 3,74a. Prizemlje kuće sastoji se od hodnika, kuhinje sa trpezarijom, toaleta, ostave, podruma. U prizemlju nalazi se i poslovni prostor sa sanitarnim čvorom koji može biti pretvoren u veliki dnevni boravak. Sprat se sastoji od tri spavaće sobe, kupatila i toaleta. Po podovima postavljen je parket, urađeno je drveno stepenište, grejanje na gas, stolarija drvena dobro očuvana. Kuća je zidana od čvrstog materijala (cigla i po). Urađena je izolacija između plafona i lamperije staklenom vunom. Prostorije u kuci su veoma prostrane i svetle.
U sklopu dvorišta postoji jednosoban stan koji se sastoji od hodnika, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom i kupatilom ukupne kvadrature 68 m2. Po podovima brodski pod, grejanje na gas, stolarija drvena. U dvoristu se nalaze i dve šupe sa natkrivenom terasom. Kuća se nalazi u mirnom delu grada u blizini obilaznice za Novi Sad, škole, vrtića.
Kuća je legalizovana i uknjižena. Moguća kupovina putem stambenog kredita.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Podrum, Tavan, Dvorište, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Plin
  • INFRASTRUKTURA:Kanalizacija
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • UREĐAJI:Kablovska TV

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Kuća sa potrkovljem novije gradnje na TOP lokaciji Bagljaš

2.0 | 220m2 | 6ari | 105.000 €
Novija kuća sa potkrovljem površine oko 220 m2 na placu od 6,10 ari. Nalazi se na uličnom delu parcele i poseduje kolski ulaz. Prizemlje se sastoji od dnevnog boravka, odvojene kuhinje i trpezarije, spavaće sobe, kupatila, kotlarnice i velike natkrivene terase. Potkrovlje čine dve dečije sobe, spavaća soba sa zasebnim sobom za plakar i nedovršeno kupatilo (izvedene cevi). Grejanje CG na gas, zidana termo blokom, stolarija PVC. Kuća izuzetno kvalitetno građena i ne zahteva velika ulaganja. Nalazi se na vrlo atraktivnoj lokaciji, u prometnoj ulici, u blizini pijace, marketa, TC Big, Lidl-a, vrtića, škola. Uknjižena 1/1,
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

DVOSPRATNA KUĆA-FARKAŽDIN

7.0 | 420m2 | 40ari | 115.000 €
Dvospratna kuća u Farkaždinu površine 420 m2. Nalazi se na uličnom delu parcele i poseduje tri kolska ulaza. Sastoji se od 7 soba, tri kupatila, dve trpezarije, jednom kuhinjom i ostavom. U prizemlju se nalazi trpezarija sa kuhinjom i ostavom, spavaća soba i kupatilo. Na prvom spratu nalazi se dnevni boravak sa trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatilo. Na drugom spratu iz hodnika ulazi se u četiri spavaće sobe i kupatio (koje je nedovršeno). Kuća ima tri ulaza, tako da se na sprat moze doći i spoljnim i unutarnjim stepeništem. Kuća ima tavan površine oko 130 m2 na kom je urađena sendvič izolacija (kamena vuna, stiropor, frakcija) Urađena je hidroizolacija kuće. Po podovima postavljen je parktet, stolarija drvena sa roletnama, grejanje je centralno na čvrsto gorivo. Građena je od čvrstog materijala (cigla i po). Stepenište drveno. Dvorište je podeljeno na dva dela. U prvom delu nalaze se nus prostorije, garaža za 5 automobila, radionica. U drugom ekonomskom dvorištu nalaze se dve štale, liga boskovi, dve šupe, pet prostorija za držanje životinja (koje mogu da prime oko 130 grla), dve kotarke, silažna jama, mlekara (prostorije za mlekaru od kojih je jedna glavna i dve pomoćne).Iz ekonomskog dvorišta izlazi se na reku Tamiš. Dvorište je popločano. Postoji mogućnost zamene za stan ili kuću u Novom Sadu. Begradu, Zrenjaninu ili zamena za 12 ha zemlje. Moguća zamena za nov kiper ili nov "mikser" kamion. Cena fiksna.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Spratna kuća Bagljaš

3.0 | 130m2 | 6ari | 105.000 €
Na prodaju spratna kuća na Bagljašu površine 130 m2 na placu od 5.9 ari. Sastoji se od prizemlja koje čini hodnik, kuhinja sa trpezarijom, ostava i kupatilo. Kuća u prizemlju ima dve terase, jedna gleda na ulicu a druga na dvoriste. Na spratu dve sobe sa izlazom na terasu, kupatilo i izlaz na tavan. U sklopu kucu u prizemlju nalazi se garaža. Dvorište ograđeno, puno zelenila, lepo uređeno i čini ga šupa. Po podovima parket i keramika, grejanje centralno na gas, struja trofazna, stolarija drvena, građena od čvrstog materijala. U cenu uračunat kompletan nameštaj sa belom tehnikom. Lokacija kuće u veoma mirnom delu, u blizini Lidla, TC BIG...Uknjižena Agencijska provizija 1,5% Za više informacija pozovite 063 433 699 i 063 766 38 42
Detaljnije