Šifra nekretnine : 1062

Prodaja 47.000 € - Lokal
36 m2 Štampaj
Lokacija: Centar Telefonskih linija: 1 

Lokal površine 36 m2, nalazi se u samom centru. U lokalu su postavljene pločice, spušten plafon, stolarija aluminijumska, sanitarni čvor, inverter klima. Iza lokala postoji zajedničko dvorište. Jedan vlasnik, uknjižen.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Izlog
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija

Slične nekretnine

Property Image
Lokal-Prodaja

Odličan lokal u centru

80m2 | 50.000 €
Odličan lokal u centru grada, na Staroj pijaci, površine 80 m2. Njegova osnovna namena bila je ribarnica. Sastoji se od prodajnog prostora u kom se nalaze bazeni za ribu, prostora za uslužno pripremanje ribe, magacina i ozidane hladnjače. Stolarija PVC, podovi keramika, grajanje na struju, dva sanitarna čvora. Namena lokala može se promeniti i preurediti za druge vrste delatnosti. Uknjižen 1/1. Cena nije fiksna.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Lokal-Lesnina, nova gradnja, super lokacija

42m2 | 50.016 €
Lokal od 41.68 m2, u novoj gradnji na prelepoj lokaciji. Lokal je uknjižen i priključen na sistem daljinskog grejanja, gradsku komunalnu mrežu vodovoda i kanalizacije, elektrodistribucije. Moze podeliti na vise manjih jedinica. Pogodno za sve vrste delatnosti, markete, ordinacije, poslovne prostorije, kancelarije, kafeteriju, itd. Cena kvadrata u "sivoj fazi" iznosi 1200 EURA/m2 a ukoliko kupac želi useljiv lokal cena kvadrata je 1500 EURA.
Detaljnije
Property Image
Lokal-Prodaja

Lokal-Lesnina, nova gradnja, super lokacija

43m2 | 51.432 €
Lokal od 42.86 m2, u novoj gradnji na prelepoj lokaciji. Lokal je uknjižen i priključen na sistem daljinskog grejanja, gradsku komunalnu mrežu vodovoda i kanalizacije, elektrodistribucije. Moze podeliti na vise manjih jedinica. Pogodno za sve vrste delatnosti, markete, ordinacije, poslovne prostorije, kancelarije, kafeteriju, itd. Cena kvadrata u "sivoj fazi" iznosi 1200 EURA/m2 a ukoliko kupac želi useljiv lokal cena kvadrata je 1500 EURA.
Detaljnije