Šifra nekretnine : 1014

Prodaja 16.000 € - Vikendica
27 m227.00 ari1.0 Sobe Štampaj
Lokacija: Melenci 

Vikendica na periferiji sela Melenci, nov asfaltiran put. Kućica/vikendica površine 27 m2. Voda i kanalizacija. Struja monofazna, privremeno isključena. U sklopu kućice nalazi se trem, predsoblje/kuhinjica, glavna prostorija i kupatilo.
Kućica je upotrebljiva ali je adaptacija i renoviranje poželjno. Parcela je 27 ara. U prvom delu je travnjak i voće. Drugi deo je trenutno pod oranicom.
Posebna osobenost/pogodnost: Parcela se graniči sa banjskim kompleksom "Rusanda-Melenci". U sklopu banje je park i drugi sadržaji. Sve je na par stotina metara udaljenosti.
Parcela ima izrazit komercijalni/razvojni potencijal jer je prema novom razvojnom planu Melenaca na parlceli dozvoljena izgradivost do 30% u režimu P+1 (prizemlje+potkrovlje+podrum)
Ovo parceli osim prvobitne namene i koncepcije (mirno mesto za odmor na samom rubu banjskog kompleksa) daje i priličan poslovni potencijal u, na primer, varijanti izgradnje vinarije, neke od verzija mini etno sela i sl.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Dvorište
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • ENERGENT:Struja
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • PONUDA:Specijalna ponuda

Slične nekretnine

Property Image
Vikendica-Prodaja

Vikendica sa voćnjakom Tiganjica

2.0 | 50m2 | 10ari | 26.000 €
Vikendica sa voćnjakom (55 stabala voća u punom rodu: višnje, kajsije, jabuke, kruške, dunje, smokve, groždje) u srcu rezervata Carska bara površine 50 m2 na placu od 10 a. Sastoji se od velike natkrivene terase, hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. U sklopu vikendice prostrana šupa i podrum. Građena od čvrstog materijala, urađena demit fasada, struja trofazna, snabdeva se vodom iz hidropaka (poseduje 2 bunara, jedan bušen na 23 m, drugi na 65 m), Dvorište ograđeno, popločano, urađena rasveta, ozidan roštilj i pečenjara. Vikendica se nalazi u neposrednoj blizini restorana "Trofej", reke Begej, na samo 25 minuta hoda od Carske Bare, hotela "Sibila". Idealna za osobe koje zele da se skolone od urbanog zivota i provedu neko vreme u miru i prirodi Cena nije fiksna. Uknjiženo 1/1
Detaljnije
Property Image
Vikendica-Prodaja

Spratna vikendica Perlez

1.0 | 65m2 | 24ari | 31.000 €
Vikend kuća površine 65 m2 na placu od 23,7a. Prizemlje vikendice sastoji se od hodnika, dnevne sobe, kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Sprat čine dve manje sobe i toalet. Dvorište ograđeno, lepo uređeno i sastoji se od garaže, šupe za drva i voćnjaka u punom rodu ( jabuke, kruške, kajsije, trešnje, višnje, badem, orah, lešnik i vinograd ) Vikendica i pomoćni objekti građeni od čvrstog materijala, struja trofazna, dvotarifna, grejanje na čvrsto gorivo, stolarija PVC, snabdevanje vodom putem hidropaka. Nalazi se u neposrdnoj blizini naseljenog mesta Perlez. Uknjižena 1/1. Cena nije fiksna. Agencijska provizija 1,5% Za više informacija pozovite 063 766 38 42 063 433 699
Detaljnije
Property Image
Vikendica-Prodaja

Montažna vikendica sa velikim placem Tiganjica

1.0 | 16m2 | 44ari | 31.000 €
Na prodaju plac/građevinsko zemljište prve klase, veličine 44,28a (dubine oko 250m, širine 19m) sa montažnim objektom oko 16 m2 na Tiganjici, na magistralnom putu putu Beograd-Zrenjanin, kod salaša "Stara Dunja", imanja "4 Pera" i u blizini restorana "Trofej". Zemljište pokriveno voćnjakom i vinogradom. Snabdevanje vodom putem bunara. Zadnjim delom izlazi na staro koristo reke Begej. Mogućnost priključka struje po brzom postuku. Udaljenost 50 km od Beograda, 12 km od Zrenjanina, u blizini novoplaniranog autoputa. Uknjiženo 1/1 Agenciska provizija 1,5 % Za više informacija pozovite 063 433 699 063 766 38 42
Detaljnije